Hoppa till huvudinnehållet
Institutionen för informationsteknologi

Gör ditt examensarbete utomlands

På institutionen för informationsteknologi erbjuds alla studenter möjlighet att genomföra sina examensarbeten vid ett av flera utländska universitet.

Våra samarbetspartners är listade nedan. Alla universiteten erbjuder examensprojekt och handledning på engelska. De hjälp gärna ankommande studenter med praktiska frågor angående logi och att lära känna universitetet.

  • Observera: Ansökningsdatum varierar och kan i vissa fall förhandlas.

Istället för en katalog över projekt kommer våra partneruniversitet skapa ett projekt speciellt för dig, baserat på dina intressen och hur de överensstämmer med möjligheterna vid universitetet. Tongji University i Shanghai har samlat dessa riktlinjer om vad du bör tänka på innan du ansöker om att göra ett internationellt examensarbete – läs gärna igenom dem så de är tillämpliga på andra universitet också.

Första steget om du är intresserad av att göra ditt examensarbete utomlands är att kontakta vår utbytesstudent samordnare Ulrika Jaresund. Hon förmedlar kontakten med den lokala administrationen för det utbyten som är tillgängliga för dig.

Internationella partners

Seoul National University, Seoul, Korea
Universitetet ligger i centrala Seoul. De erbjuder examensarbeten i datorsystem, formella system, realtidssystem, distribuerade system och relaterade områden.

Telecom Bretagne, Brest, Frankrike
Telecom Bretagne är en fransk Engineering School (teknisk högskola) i Brest i västra Frankrike. De erbjuder examensarbeten inom telekommunikation, datornätverk, distribuerade system, AI och människa-datorinteraktion.

Université de la Méditerranée, Marseille, Frankrike
Université de la Mediterranee är belägen i en nationalpark på gångavstånd från havet. De erbjuder examensarbeten i datornätverk, realtidssystem och distribuerade system.

Uppdaterad  2019-08-21 08:50:22 av Kajsa Örjavik.