Hoppa till huvudinnehållet
Institutionen för informationsteknologi

Samverkan

Institutionen för informationsteknologi samverkar med skolan och allmänheten i olika aktiviter såsom studiebesök och SciFest. Samverkan med näringsliv och samhälle sker inom ett brett spektrum av informationsteknologins områden genom våra studenter, forskare och lärare i allt från examensarbeten och gästföreläsningar till forskningssamarbeten.

Skola och allmänhet

SciFest - SciFest är en årlig tredagars vetenskapsfestival för barn i Uppsala med mer än 8000 besökare. Inför Scifest 2021 så kan vi meddela att årets festival kommer att hållas digitalt på grund av COVID-19 pandemin. Läs mer om vårt deltagande i år på vår hemsida om Scifest.

Här finns det mer information om Teknisk-naturvetenskapliga vetenskapsområdets aktiviteter för skolelever och lärare.

Image of a NAO robot.

Anställ våra studenter

UU Careergate är karriärportalen för studenter vid Uppsala universitet. Här kan du som arbetsgivare ladda upp annonser.

Kompetensguiden är framtagen Uppsala teknolog- och naturvetarkår (UTN) i dialog med företrädare från universitetet. Syftet är att erbjuda framtida arbetsgivare en bra bild över de utbildningsprogram Uppsala universitet erbjuder inom teknik och naturvetenskap.

UTNARM anordnas torsdagen vecka 45 varje år. Då har företag chansen att träffa studenter och diskutera framtida exjobb, sommarjobb och anställningar.
UTNARM:s facebooksida UTN:s sida om UTNARM

Utbildning och forskning

Om ni har en idé till ett exjobb, kontakta vår exjobbssamordnare.

Är ni intresserade av ett forskningssamarbete, kontakta vår forskningsprefekt.

Uppdaterad  2021-03-03 14:43:47 av Victor Kuismin.